Gammeldags....

...är jag både när det gäller inredning och kläder. Klär mig ju som de flesta och gillar modets svängningar men jag är svag för kläder som påminner om förr i tiden. Är helt galen i vissa av Gudrun Sjödens kläder och tillbehör, ett axplock nedan:
165819-43
Ser ut som hämtad ur en gammal film...fotat i ett gammalt hus i Hälsingland där det finns många fina och gamla hus.

165819-40
Den här klänningen är såå vacker..finns även i gammelrosa, vitt eller svart. Tyvärr var den inte liika vacker på mig som på henne på bilden...

165819-42
Här är den även i vitt...

165819-44konstig bild...fick inte med allt men...det var skorna och strumporna jag ville visa...har köpt både och fast i svart...

165819-41dvs det var de här skorna jag köpte...är supersköna!

Var nere i Malmö med jobbet i 3 dagar i november och hade precis tittat i Gudrun-katalogerna och så visar det sig att det finns en Gudrun-butik i Malmö. Blev ju överlycklig! Jag och en av mina arbetskompisar som var där med blev helt lyriska...butiken var helt underbar. Skyltningen var lockande och inne i butiken var allt färgmässigt uppdelat. Det var ju inte baara kläder utan tyger, gardiner, kuddar, blomkrukor, lyktor, tillbehör till arrangemang och blommor!....Jag hade kunnat köpa ihjäl mig.  Å gissa om vi fick fina påsar när vi handlade...joodå..röda och svarta tygpåsar med tryck av tygmärket Gustavia, årets julkollektion. Vi blev överlyckliga bara av påsarna...kan ju använda dom till massor och man blir glad varje gång man ser dom.
Är man tokig lr?..jaja, det bjuder jag på.
Kolla in www.gudrunsjoden.com

Kommentarer
Postat av: Milly

Hei! Jeg liker stilen din så godt, du har det virkelig koselig i huset ditt. Gleder meg til å følge med på siden din!

Postat av: Signe

Milly: Tack! Va kul att du hittat min sida! Är ju så pass ny på detta än men hoppas på att bli bättre på detta så småningom och fixa till sidan så den blir mer som jag vill.
/Signe

2007-01-11 @ 10:05:01
URL: http://designe.blogg.se
Postat av: Malin

Nähä, är det verkligen sant!!!? Är detta G.S? Då har dom ju verkligen bytt stil. Den vita klänningen skulle jag verkligen vilja ha. Vi verkar ha samma stil överlag :) Hit kommer jag tillbaka ofta :)

2007-01-11 @ 15:21:33
URL: http://mollyshus.blogspot.com
Postat av: Signe

Tack Malin! Visst är Gudruns kläder fina!!...hon har ju fortfarande stora mönstrade kläder oxå men det finns många guldkorn.Va kul att du vill komma tillbaks till min sida! Då blir jag glad! Välkommen tillbaka! Gillade dina kläder skarpt som du visade.
/Signe

2007-01-11 @ 17:47:56
URL: http://designe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback