NY BLOGGADRESS

Hej alla!
Jag har provat en ny bloggadress, dvs Jag har registrerat en ny sida på blogspot.com för att testa den varianten.

Min nya provblogg har adressen:
http://de-signe.blogspot.com

Som ni ser så heter jag fortfarande samma men det blev ett bindestreck i namnet.

Nu skulle jag vilja att ni klickar på min nya bloggadress och kollar! Sen vill jag att ni tycker till om vilken blogg jag ska använda! Tycker att det blir lite för plottrigt på den här sidan och blev sugen att testa blogspot.com som har en renare och mer diskret utformning (om man så vill).

Har lite beslutsångest (som vanligt)!....så tyck till, snälla! ..antingen här eller på den andra länken!

Själv så tar jag lite bloggpaus i helgen och ser fram emot era tyckanden och kommentarar när jag kommer tillbaks!

Kramar till er alla! :)

165819-1177

Kommentarer
Postat av: Karin A

Trevlig helg! Själv bloggar jag ju på blogspot och gillar sidan men den här känns mysig och inbodd på något sätt (= personlig!?). Har också svårt att välja med andra ord.

Postat av: annika

Jag tycker nog att den andra har snyggare design. Renare på något sätt.

2007-09-27 @ 19:49:58
URL: http://www.ankaja.blogg.se
Postat av: Signe

Karin A: Trevlig helg på dig med! Kan hålla med om att den här sidan kan upplevas personligare eftersom den inte är helvit i bakgrunden men..jaa, jag vet inte, ska fundera. Tack för din åsikt i alla fall! Kram :
Annika: Tack för din åsikt! Det är det jag har känt oxå! Kram :)

2007-09-27 @ 19:55:13
URL: http://designe.blogg.se
Postat av: Poppins

Jag tycker din nya blogg är bättre. Texten är lite större och mer lättläst. Har alltid lite svårt för att läsa din text här, för på min skärm är den så liten... Men det kanske bara är jag som har en knasig skärm.
Utseendemässigt tycker jag de är lika snygga båda två.
kramar

2007-09-27 @ 21:43:48
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Klara

Föredrar denna faktiskt. Betydligt personligare. Den andra är som alla andras. Kan du inte byta bakgrund här o färger + textstorlek (såg att någon hade problem att läsa)?
I slutänden är det ändå du som måste trivas med din blogg...

2007-09-27 @ 21:57:52
URL: http://www.klaras.se
Postat av: Mari ( Guldkant på livet)

Nu har du ju två fina bloggar : )
Varför ska det vara enkelt här i livet... är det en ram du har på bilden, en tom?
Så läckert! Vackra blommor med, ha nu en skön helg!
Mari.

2007-09-28 @ 07:46:38
URL: http://guldkantpalivet.blogspot.com
Postat av: Nergårds-Emma

Jag gillar den här bäst. Det är så krångligt att kommentera på blogspot om man inte själv är medlem där. Ha det bra! Kram!

2007-09-28 @ 08:58:36
URL: http://nergardsemma.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej! Jag har själv bytt från blogg.se till blogspot och den enda nackdelen är att man inte kan få bilderna så stora i inläggen som man kan på blogg.se, annars ser jag bara fördelar. Det är lättare att lägga till saker i högerspalten (eller vänster) och aningen lättare att ändra layout. Men bägge funkar ju bra och bägge dina sidor ser jättefina ut :) Dessutom kan det vara kul med något helt nytt!

2007-09-28 @ 20:50:51
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag har själv haft mina funderingar på att byta, jag har testat layouten och liknande på blogspot, gjorde också en liten test. Men samtidigt är det synd att alla mina inlägg på blogg.se försvinner ju om jag bytar,så jag behåller nog min som den är.

2007-09-28 @ 22:59:24
URL: http://www.micasa.blogg
Postat av: Linda

Vad svårt! Den här sidan känns mysig på nåt vis, mer ombonad. Men den andra sidan känns enklare och bilderna kommer fram mer. Svårt att råda!

2007-10-01 @ 19:32:51
Postat av: Signe

Poppins: Tack för dina synpunkter!..Gillar den här sidan pga att den blir mer personlig men tycker att bilderna kommer fram bättre på den andra!..Har aldrig tänkt på att texten är liten förut men nu när du säger det så är den faktiskt det..men inte på blogspot! Kram :)
Klara: Tack! Kul att du gillar denna sidan! Jag gillar den oxå på sätt och vis..är lite varmare och det funkar väldigt bra att göra collage här...men ska nog testa den andra ett tag. Den här får ligga kvar och så länkar jag hit för att kunna se gamla inlägg för de vill jag ju fortfarande ha tillgängliga! Kram :)
Mari: Tack!..är jag lite schizofren lr?? hihi...Jo, den ramen som du skymtar på bilden är den som jag ramat in din fina papperspåse i! Kram :)
Nergårds-Emma: Tack! Det ska inte vara krångligt att kommentera på min sida på blogspot för jag kräver inget medlemskap eller så utan klicka i Övrigt och så skriver du i namn och websida så är det precis som här! Ha det bra du med! Kram :)
Linasfina: Okej, det är ju lite trist att inte kunna få lika stora bilder men då är ju fördelen att man kan klicka på dom för att få dom större istället! ..men i övrigt verkar allt väldigt enkelt..här ska man ju ha koder och veta var i den oändliga kodtexten som man ska lägga in saker...inte så lätt..har endast lyckats lägga in sidomönster och banner. Kul att du gillar båda i alla fall! Kram :)
Sara: Jaha, du har oxå testat?!..jag tänkte länka hit så man kan se alla gamla inlägg för de vill jag ju att man ska kunna se.. Kram :)
Linda: Jaa..de är ju olika och den här är nog mer ombonad men plottrigare och bilderna kommer fram mer på den andra sidan precis som du säger!..Även om jag tar den andra så kommer denna att vara kvar för att man ska kunna se gamla inlägg! Tack för kommentaren! Kram :)

2007-10-01 @ 21:12:01
URL: http://designe.blogg.se
Postat av: majsan schabbychic

Jag tycker nog att den andra är bättre....tja,smaksak....;-) ha det gott Kram/Majsan

2007-10-01 @ 21:44:08
URL: http://majsanschabbychic.bogspot.com/
Postat av: Anonym

kul att titta in hos dig.
fina bilder!!!
ses!!

2007-10-10 @ 22:36:24
URL: http://lillaslottet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback